Rioolreiniging binnenstad

Vanaf maandag 17 maart tot en met 30 april inspecteert firma Dusseldorp de riolering in de Binnenstad. Dit is nodig om de technische staat van het riool te kunnen beoordelen. De bewoners ontvangen schriftelijk informatie over de planning en de aard van de werkzaamheden.

Overlast voor bewoners

Tijdens het reinigen van de riolering kan overlast in uw woning ontstaan. Er is een kleine kans dat er door luchtdruk water opspat of stank ontstaat vanuit uw toiletpot, schrobputjes, spoelbakken en andere afvoeren. Wij adviseren u om gedurende de reinigingswerkzaamheden de deksel van uw toilet naar beneden te doen en deze te verzwaren met bijvoorbeeld een emmer met water. Als er stank ontstaat, komt dit doordat het water uit het waterslot is gezogen waardoor de stankafsluiter niet meer werkt. Door het toilet en de afvoeren met water door te spoelen is dit probleem te verhelpen.

 

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen de heer A. Kip (uitvoerder Dusseldorp Rioolservice). Hij is te bereiken via telefoonnummer (0544) 39 55 55.

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.