In de pers

Drijvende tuin in Kamper gracht

3 oktober 2014

KAMPEN De 'kale grijze bak' van de Burgel een stukje mooier maken en tegelijkertijd de sociale samenhang in buurt vergroten. Wat Nardus Koster betreft snijdt het mes van het project de 'drijvende tuin' aan deze twee kanten.

Lees verder: De Stentor

Monumentaal Kampen

23 september 2014

Kampen, vlak bij Zwolle, moet je eerst rustig van een afstand bekijken. Vanaf de overzijde van de IJssel, waar deze stad aan ligt. Dat levert een majestueus uitzicht op, met de stadsbrug als kransslagader richting de voormalige Hanzestad. Het waterfront is adembenemend mooi, met als opvallende iconen de Bovenkerk, monumentale panden langs de oever, de Van Heutszkazerne en de voormalige synagoge. En uiteraard de vele zeilschepen, waaronder de bruine vloot.

Lees verder: Telegraaf.nl

College houdt vast aan betaald parkeren tot 20.00 uur

20 augustus 2013

KAMPEN - Het college van burgemeester en wethouders houdt vast aan haar plan om het tijdstip tot wanneer betaald moet worden voor parkeren in de Kamper binnenstad te verlagen van 22.00 tot 20.00 uur.

De OVK en wijkvereniging Binnenstad gaven aan niet blij te zijn met deze wijziging, maar volgens het college is het een goed compromis tussen de belangen van de inwoners en die van het verenigingsleven.

Lees verder: Brugnieuws.nl

Weer vernieling “Stokrozen” Kamper binnenstad

13 augustus 2013

“Aangifte doen helpt niet, het heeft zelfs al in de krant gestaan maar niets helpt, Ik heb het vaak geprobeerd… mijn zoon heeft de rozen verderop gevonden!, het is irritant, elke keer weer!”  Aldus een boze  maar vooral teleurgestelde bewoonster van de binnenstad.

Lees verder: Kampenonline.com

Wijkvereniging Binnenstad kleurt de stad met honderden stokrozen

8 mei 2013

Op initiatief van de Wijkvereniging Binnenstad verandert de Kamper binnenstad op zaterdag 11 mei in een ware bloemenzee.

Lees verder: Brugnieuws.nl

APV aangepast voor planten stokrozen

26 april 2013

KAMPEN - Er is een ingreep in de plaatselijke wetgeving (APV) voor nodig, maar dan barst het straks ook van de stokrozen in de binnenstad.

Lees verder: De Stentor