De gemeente Kampen zoekt het mooiste historische winkel- of horeca interieur.

Oproep voor Erfgoedprijs Kampen-Zwolle 2014: 
Wie heeft het mooiste historische winkel- of horeca interieur?
Inzenden kan tot 1 juli 2014!

Kampen heeft een prachtige binnenstad waar je kunt wandelen, winkelen en beleven. De interieurs van historische panden bieden vaak een prachtig decor om te winkelen of te ontspannen. 
Er zijn ondernemers die dat op een heel mooie manier benutten, door bijvoorbeeld een historische muur of de oude balken in zicht te laten. Door zulke historische elementen een plek te geven in een eigentijds winkel- of horeca interieur, verbinden zij het verleden met het heden en toekomst. Daarmee vergroten ze de aantrekkelijkheid en beleving van de Kamper binnenstad. 

De gemeente Kampen zet dit jaar de Erfgoedprijs Kampen-Zwolle in het teken van het mooiste historische winkel- of horeca interieur. U kunt meedingen naar deze prijs! Ook kunt u iemand anders voordragen. 

De Erfgoedprijs Kampen-Zwolle wordt uitgereikt op Open Monumentendag, zaterdag 13 september 2014. Aan de prijs is een geldbedrag van € 1.000,- verbonden.

Zo kunt u meedoen:
- Maak minimaal drie duidelijke foto’s van het bijzondere winkel- of horeca interieur dat volgens u in aanmerking komt voor de prijs. (max. 1MB per foto)
- Voeg daaraan de volgende informatie toe: van wie is het pand, wat is het adres, wat is er op de foto’s te zien.
- Maak tot slot in een korte tekst duidelijk wat er zo bijzonder is aan dit interieur.
- Stuur dit alles per mail naar Annelies Scholtz, beleidsmedewerker erfgoed. Het mailadres is: a.scholtz@kampen.nl
- Inzenden kan tot uiterlijk 1 juli 2014.

Reactie schrijven

Commentaren: 0